Länkar om Tjänster & service

Cosmic-relief.se / Tjänster & service /

Glasmästare - laga bilglas

Vi är glasmästare med expertis inom bilbranchen, framförallt på att laga bilglas. Lämna bilen på morgonen så kan vi laga ditt bilglas under dagen.
byta bilruta, stenskott, en del av Samglas, montera solfilm

Industriportar - Portteknik AB

Leverantör av industriportar och garageportar. Portteknik tillhandahar ett brett sortiment med grindar, takskjutportar, vikportar och skjutportar. Automatiksystem och styrsystem till portar och grindar. Levererar också lastbryggor och lyftbord samt vädertätningar. Lastbryggor finns som klaffbryggor eller med teleskopisk klaff. Ofta levereras lastbryggan i ett komplett paket där bryggan ligger i en stålkaj som placeras utanför befintlig byggnad. Säljer även och monterar alla typer av rulljalusier och rullgaller. Återförsäljare för Selecta, Svenska Jalusi AB. En stor del av Porttekniks verksamhet är service. Service som både är akut och förebyggande. Det som Portteknik inte vet om industriportar vet förmodligen ingen annan heller. Detsamma gäller kompletterande produkter som lastbryggor, vädertätningar och trafikbommar.

Klottersanering & Blästring

Coloroff är specialister på blästring och klottersanering. Vid klottersanering använder vi olika klotterborttagare beroende på vilken typ av klotter och vilket underlag klottret sitter på. Vanligtvis använder vi oss av en kemisk Klotterborttagare vid klottersanering för att skona den underliggande ytan. Detta kallas kemisk klottersanering. Klottersanering kan även utföras utan kemikalier då kallas det blästring . Medlen vi använder i vår klottersanering är speciellt utvecklade för att kunna göra ett bra resultat med hänyn till både arbetsmiljö och miljö. Vi använder medel som uppfyller OECD 302-B. Det innebär att de är biologiskt nedbrytbara, samt att de inte förstör reningsverkets process

Dagkonferens i Helsingborg, Skåne

Letar ni efter konferenslokaler för er konferens, dagskonferens, event, företagsarrangemang eller utställningslokaler i Helsingborg, Skåne? Vi på Jacob Hansens hus har lokaler för alla tillfällen. Vi har även lokaler för fest och bröllopsfest.

Magasin9 företagsevent Stockholm

Vi på Magasin 9 hjälper gärna till att anordna dina event. Våra fest- och eventlokaler finns centrerat runt Stockholms innerstad. Låt oss fixa ditt event!

Fina skyltar

AJS reklam kan erbjuda fler olika typer av skyltar; reklamskyltar, ljusskyltar etc. Vi hjälper även till med glasdekor, bildekor, dekaler etc. Välkommen till AJS reklamateljé.

Cateringföretag

Annorlunda är ett cateringföretag i Stockholm som ordnar allt som behövs för konferens, bröllop och andra slags fester/högtider. Vi fixar maten, lokalen, planering av festen och mycket annat. Välkommen att anlita oss på Annorlunda!

Lagerhall hos Mitab AB

Behöver du en lagerhall? Kanske en stor lagerhall för dina bilar eller en liten mindre om du har produkter som inte kräver så stort utrymme. Vi säljer också portsystem, väderskydd och områdesskydd.
väderskydd, portsystem

Städning - Facilities Management

Vår städservice - mer än bara rengöring För oss är städning så mycket mer än bara rengöring. Det är också att vårda lokaler och skapa trivsel för människor. Som ett av Sveriges ledande städföretag har vi en lång erfarenhet av olika typer av städning, alltifrån mindre kontor till stora industrilokaler och mässhallar. Lokalvård på alla möjliga platser. Facilities Management: Detta är viktiga frågor eftersom kostnaderna för fastigheter och lokaler tillhör de allra största i flertalet verksamheter. Hanteringen av samspelet mellan en kärnverksamhet och funktioner som stödjer denna benämns både internationellt och i Sverige Facilities Management (FM). Tekniska fastighetstjänster hanteras inom Sodexo av vårt dotterbolag ACC Services.
Städtjänster, Fastighetsunderhåll, Vaktmästeri, Facilities management

Butiksdata, kassalagen & butikssystem

Datorama är din kompletta leverantör av butikssystem, vi levererar till alla branscher. Vi har återförsäljare av våra produkter runtom i hela Sverige. Vi inriktar oss på försäljning och service av butikssystem och kassaregister, butiksvågar och sevice. Datorama är svensk generalagent för SAM4S och SCHULTES unika kassasystem. Kontakta oss för mer information.

Scanning & digitalisering

Arkitektkopia är ett rikstäckande fullserviceföretag med fokus på färgstark exponering, dokumenthantering och kostnadseffektivitet. Vi erbjuder smarta tjänster inom dokumenthantering, digitaltryck och kopiering. Vi utför bl.a. kopiering direkt på vanligt obestruket papper eller film med hög precision. Vi trycker på mattor. Vi kan också hjälpa dig med sortering och skanning av fysiska dokument och kan integrera dessa om du redan har befintliga digitala filer. Byggnet är vår smarta webbaserade tjänst för digital informationshantering i byggprocessen. Byggnet är ett unikt verktyg för att hantera projekt och förfrågningar i byggprojekt samt arkivering i förvaltningsskedet. Byggnet hanterar hela flödet av att Lagra, Dela, Hitta/Titta och Printa/Distribuera handlingar.

Glas Stockholm

Söderglas erbjuder glas i Stockholm och vi är ett auktoriserat glasmästeri med lång erfarenhet av glasarbeten av alla de slag. Vi erbjuder helhetslösningar och tillhandahåller det mesta du behöver oavsett användningsområde! Vi arbetar för att ha ett brett sortiment i vårt lager för att kunna hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt. Vår specialitet är att vi alltid är tillgängliga! Ni når oss på vår jourtelefon 08-81 09 30 dygnet runt. Vårt motto är att en anmäld skada ska åtgärdas senast dagen efter det har hänt. Välkommen att kontakta Söderglas i Stockholm!

Finansiering och factoring

Prioritet Inkasso är ett av Sveriges ledande inkassobolag som idag lyckas inkassera upp till 99 % av våra kunders fordringar. Med Prioritets tjänst - factoring frigör du snabbt kapital och slipper allt det administrativa som det innebär att bevaka fakturor och skicka kravbrev. Behöver du istället finansiering till att starta ett nytt projekt eller kanske utveckla nya affärsidéer, kan du med förtroende vända dig till oss på Prioritet Finans. Vi kan vara länken till en lyckad affär!

Outsourcing inom callcenter och svarstjänster

Kalix Tele24 är ett av Sveriges ledande företag inom outsourcing inom callcenter och svarstjänster. Vi hjälper dig med en personlig telefonist som är välutbildad inom svarsservice och telefonsvar. med vår telefonservice får du något utöver det vanliga Läs mer om telefonpassning och andra tjänster som vi erbjuder på vår webbsida.
Telefonist, Telefonsvar - telefonservice

Festlokal på Albertina Catering i Stockholm

Vi på Albertina Catering är ett glatt gång som bedrivit festvåning och cateringverksamhet i över 10 år med företagsarrangemang, disputationsmiddagar, födelsedagar och bröllopsfest som specialitet. Julbord fixar vi naturligtvis också, när det börjar lacka! Albertina Catering erbjuder festvåningar perfekta för exempelvis firmafest och andra företagsarrangemang. När det börjar dra mot jul finns även möjlighet att boka julbord i vår festlokal. Våra kök har stor erfarenhet att tillaga läckra menyer som antingen kan levereras eller avhämtas som catering, alternativt avnjutas som buffé i vår festlokal i samband med ert arrangemang.

Actus flyttfirma i Stockholm

Vi särskiljer oss från andra flyttfirmor genom att verkligen förse er med allt. Som en flyttfirma med full service erbjuder vi alla tjänster som har med flyttning att göra, exempelvis: packning, flyttstädning, magasinering, uppackning, montering, företagsflytt, kontorsflytt, bohagsflytt mm. Vårt eget städbolag, Actus Städ AB, kan du dessutom anlita för regelbunden städning både på företaget och i ditt privata hem. Det finns många flyttfirmor, men inte många kan mäta sig med vår service och flytthjälp.

Sopor och återvinning - Apelns

På Apelns eftersträvar vi en 100 procentig miljöriktig återvinning vilket innebär att vi till högsta grad försöker utvinna och förädla allt material ur avfallet. Avfallet går igenom olika typer av sorteringsprocesser och behandlas genomgående för att få en så ren slutprodukt som möjligt. Apelns levererar allt du kan tänka dig att behöva inom återvinning, hantering av farligt avfall, källsortering, avfallshantering och sortering. Vi kan allt om miljö. Vi har flera typer av containrar. T.ex. lastväxlare, lyftdumprar, frontlastare och komprimatorer. Klicka nedan för att läsa mer eller kontakta oss för rådgivning.

Personlig assistans - Särnmark

Välkomen till Särnmark, vill du själv vara arbetsgivare åt dina personliga assistenter för att ha så mycket inflytande över din personliga assistans som möjligt? Även om du väljer att vara egenföretagare så kan Särnmark erbjuda dig tjänster kring din personliga assistans. Vi hjälper tex till med administartion och rekrytering och kan även hjälpa dig att ansöka om personlig assistans.

Guld och klockor på nätet

Låna pengar enkelt med guld som säkerhet Vi är nordens största pantbank och belånar och säljer mer än bara guld och guldsmycken. Har du guld eller guldsmycken hemma, men tomt i plånboken? Då kanske det kan vara en god idé att omsätta guldet till pengar. Vi lånar nämligen ut pengar tryggt och enkelt om du har en värdesak som säkerhet. Det behöver nödvändigtvis inte vara av guld, men det är guldsmycken och andra guldföremål som utgör majoritet av det vi hanterar. Vi bedömer guldets karathalt och skick och tar emot både skadade guldsmycken och lösguld. Vårt mål är att erbjuda dig bra priser på ditt guldföremål .
guld

Företagsservice

Företagsservice affärside är att ge sina kunder en helhetslösning vad avser deras behov av: -Representativa kontor med modern service -Affärs- och industrilokaler -Bostäder -Ekonomiska, juridiska och administrativa tjänster och att verka för affärsmöjligheter och goda kontakter med näringslivet och dess organisationer inom området StockholmSyd vilket utgör "Navet" för tillväxt och utveckling i södra Stockholm.

Fastighetsförvaltning

Newsec jobbar med alla typer av kommersiella fastigheter. Vi är nordens största leverantör inom retail och efterfrågan på våra tjänster bara ökar. Vi har dessutom norra Europas främsta specialister inom fastighetsanalys, fastighetsvärdering, fastighetstransaktioner, corporate finance, finansiering, tillgångs- och fastighetsförvaltning samt energi. Tack vare att vi på Newsec erbjuder ett koncept vi kallar The Full Service Property House har vi all denna unika kompetens och erfarenhet under ett och samma tak.

Fastighetskonsult Nai Svefa

Nai Svefa är en fastighetskonsult som inte nöjer sig med att lösa uppgiften, utan som ständigt strävar efter att ge dig lösningar som är värdeskapande också på sikt. Vi erbjuder tjänster inom bla fastighetsrätt, fastighetsvärdering, intrågsvärdering och fastighetsutveckling. Vi har fler än 70 fastighetsvärderare som värderar alla typer av objekt.

Tjäna pengar till laget föreningen eller klassen

Gutz är ett företag som finns för att hjälpa er som vill tjäna extra pengar till ert lag, förening eller klassen. Hela vår affärside går ut på att hjälpa föreningar, lag och klasser att sälja Gutz produkter. På så sätt kan föreningen eller klassen på ett enkelt tjäna pengar till t.ex. sin klassresa eller träningsläger. Att sälja Gutz produkter för att tjäna pengar och att nå sitt mål är lagbyggande och stärker gemenskapen då alla samarbetar för att nå ända fram. Gutz strumpor och underkläder säljs i attraktiva förpackningar, är av extra hög kvalitet och har en modegrad som är speciellt designad för att passa den skandinaviska konsumenten.

Hyra bil i Barcelona - Hyrbil .nu

Med hyrbil.nu hittar du det bästa sättet att hyra bil på. Vi har samarbete med flera välkända uthyrningsfirmor över hela Europa och stora delar av världen. Du kan med vårt verktyg hitta just den bil du vill hyra och på vilken plats du vill hämta den på. Hitta rätt bil i rätt land och stad med hjälp av oss. Du kan hyra i dom flesta av Europas länder men även på flera ställen i USA. Kolla alltid med oss när du behöver hyra bil.
Hyrbil, hyra bil, Hyra bil i Göteborg, Hyra bil i London, Hyra bil i Wien, Hyrbil Las Vegas, Hyra bil i Orlando, Hyra bil i Oslo, Hyra bil i Rom

Molind Profilprodukter

Molind hjälper företag, föreningar och organisationer i Europa att stärka sina varumärken. Vi tror att det är tre saker som kännetecknar kvalitet. Passion, jävlar anamma och löftet. Detta återspeglas i dina profilprodukter och vårt arbete med dem. Bara det bästa är gott nog som man brukar säga. Det är vår syn på kvalitet.

Underkategorier