Länkar om Personalfrågor

Cosmic-relief.se / Personalfrågor /

Motiverande föreläsare

Oavsett om du vill du ha mer arbetsglädje och smidigare kommunikation på jobbet eller bara söker inspiration och konkreta tips är ett föredrag med Tomas är både underhållande och fullt av handfasta tips. Tomas älskar att inspirera. Som föreläsare med din arbetsglädje i fokus bjuder han rikligt på sig själv och sina erfarenheter.

A-kassan för företagare

SmåA, Småföretagarnas Arbetslöshetskassa, är en arbetslöshetskassa för företagare och deras familj. Våra medlemmar arbetar i små och medelstora företag Genom oss kan du även använda e-kassan, vår internetkassa. Det finns många fördelar med Internetkassan, bland annat att du på ett säkert och snabbt sätt kan lämna uppgifter till SmåA i olika försäkringsärenden. Risken för felaktigt ifyllda blanketter minskar, du har bättre kontroll över vilken information som har nått SmåA och du får meddelanden om det saknas information. Läs mer om inkomstbortfallsförsäkring, a-kassa, internetkassan, arbetslöshetsersättning och mer på SmåA:s hemsida.
Om Internetkassan, Egen företagare, För småföretag

Hyra personalchef genom Galpu

GALPU hjälper till med utbildning och kan ge stöd med allt inom arbetsrätt, bokföring och löneadministration till ett pris som är lägre än du tror. Att tolka lagar och avtal rätt är för företaget en viktig uppgift. Att göra fel kan få stora konsekvenser och avsätter mycket tid. Du kan via GALPU hyra/anställa en personalchef för den tid i månaden som behovet finns. Du får också ett bra bollplank för att lösa problem. Galpu kan hjälpa till vid intervjuer och nyanställningar, Fackliga förhandlingar (MBL, LAS mm),Kompetens och ledarutveckling ,konflikter på arbetsplatsen, Uppsägningar, Jämställdhet, Säkerhet, Utvecklingssamtal och Personalfrågor Nu har ditt företag råd att ha en egen personalchef. Har du funderingar kring personalfrågor, kontakta GALPU AB. Det är billigare än du tror.
löneadministration, utbildning i bokföring, utbildning i lönehantering

Hitta lediga jobb från flera jobbsajter

På toppjobbet.se, bäst bland alla jobbsajer, så hittar du lediga jobb inom en mängd olika områden så som ingenjör, it, vård med mera. Sluta besöka andra jobbsajer, det räcker med att besöka toppjobbet.

Underkategorier