Länkar om Flytt & Städservice

Cosmic-relief.se / Flytt & Städservice /

Hemstädning i Stockholm

Anne Blom städservice sköter städning för företag och privatpersoner i Stockholm. Vi premierar noggrannhet och känsla hos våra medarbetare, och vi har på goda grunder gott rykte när det gäller kontorsstädning och flyttstädning. Därför är Anne Blom en bra partner för er som behöver hjälp med städning i Stockholm. Om du vill ha personlig service med det där lilla extra - välkommen att anlita oss!

Byggstädning i Stockholm

Hos Flexibel bemanning hittar du bra personal för byggstädning i Stockholm. Vi är ett företag som arbetar med personaluthyrning i stockholm.

Internationell flyttfirma - AQM

Alfa Quality Moving är en internationell flyttfirma med utlandsflytt och relocation som specialitet. När du ska flytta utomlands är det mycket att tänka på. Nästintill alla som ska flytta utomlands behöver hjälp av en leverantör för att klara av de praktiska uppgifterna AQM, är en sådan aktör. Vi erbjuder också magasinering både till större och mindre företagskunder. Möjligheter till magasinering finns i Stockholm, Södertälje, Göteborg, Malmö och Jönköping där vi har magasin . Kontakta Alfa Quality Moving för en säker utlandsflytt!

Miljötekniska kan fixa ditt hisschakt

Miljötekniska Entreprenad AB har en lång erfarenhet av entreprenadarbeten både för kommunala och privata uppdragsgivare. I nuläget har vi 10 servicebilar och är totalt 14 medarbetare, alla serviceinriktade och arbetsvilliga. Vi kan utföra olika saneringsarbeten utöver klottersanering - tex hissar, hissgropar, hisschakt, pumpgropar och maskinrum, tex under rulltrappor.

Städning & städservice i Stockholm - DSFM

Vår kärnverksamhet är lokalvård, vi har hög kapacitet och lång erfarenhet vilket avspeglas i våra kundreferenser. Vi kan erbjuda alla former av städning, kontorsstädning, fönsterputs, trappstäd, centrumstäd, hotell-/konferensstädning, garage etc. Även i våra andra verksamhetsområden har vi erfaren och utbildad personal. Vi har byggt vår verksamhet på fyra hörnpelare vilket ger DS Facility Management en stabil grund, se nedan för en kortare beskrivning.
Städservice, lokalvård och städning i Stockholm, Storstädning, byggstädning och golvvård i Stockholm, Hotellstäd i Stockholm, Kontorsstädning i Stockholm

Underkategorier